Middel 2

Maak gebruik van jouw talenten en skills

Samen met jou brengen we je talent en ambities in kaart. Jouw skills zijn waardevol voor veel bedrijven. We matchen jou met bedrijven zodat jij je carrière een kickstart kunt geven!

Hoe het werkt

Via Kickstart your Career vind jij de baan die past bij jou. Heb jij recent je mbo-3, mbo-4, associate degree of bachelor diploma behaald en woon jij in regio Zuid-Holland?

1. Schrijf je in

Deel jouw ervaring, skills en voorkeuren.

2. Ga met ons in gesprek

Zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

3. Vind je match

We kijken samen met je naar welk bedrijf bij jou past.

4. Ga aan het werk

En kickstart jouw carrière!

Doe de voorwaardenchecklist

Herken jij jezelf in deze voorwaarden?

Én zou je graag aan de slag gaan in
één van de volgende sectoren:

of bij een bedrijf dat bijdraagt aan:

Het Matchingteam

Patricia

Twijfel niet om contact op te nemen met het Matching team! Zij beantwoorden je vragen graag en bekijken samen met jou de mogelijkheden. Het Matching team kent onze vacatures door en door. 

Neem contact op met Patricia van ons Matching team via e-mail of WhatsApp. Of vind antwoord op je vraag in onze FAQ’s.

Vind je baan

Wij zijn continue in gesprek met werkgevers, waardoor er steeds nieuwe vacatures worden toegevoegd aan het vacatureoverzicht. Hou het overzicht in de gaten om op de hoogte te blijven of schrijf je in als kandidaat om het matching proces te starten.

Over kickstart your Career

Patricia

“Ik ben ervan overtuigd dat iedereen talent heeft! Via KYC investeer ik in jouw talenten.”

Jeroen

Werkgever

“Een goede medewerker heeft motivatie en talent. Verder is alles te leren. Ik vind KYC een belangrijk programma in deze tijd!”

Danique

Kandidaat

“Gedurende mijn zoektocht werd ik continu ondersteund met enthousiasme en waardevolle adviezen”.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een baan via Kickstart your Career en wil je meer weten? Check de voorwaarden, vul je gegevens in en dan neemt onze consultant Claudia snel contact met je op.

Doe eerst nog even de voorwaardenchecklist:

Aanmelden als werkgever?

Heeft jouw organisatie plek voor een net-afgestudeerde? Werkgevers kunnen tot 30% loonkostensubsidie krijgen voor het aannemen van nieuw talent. Lees meer bij Veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Voor werkzoekenden

Kickstart your Career is gestart door provincie Zuid-Holland en Economic Board Zuid-Holland. Samen met ManpowerGroup matchen we net-afgestudeerde talenten met bedrijven in de regio Zuid-Holland. Door corona kan het namelijk zijn dat je minder snel dan je wilt je carrière kan starten. Bedrijven kunnen via Kickstart your Career een subsidie ontvangen voor het laten starten van aanstormend talent.

Ja, werkzoekenden kunnen zich gratis voor Kickstart your Career aanmelden!

Zeker! Wij zijn continu in gesprek met werkgevers in de regio en er komen regelmatig nieuwe vacatures bij. Als je je inschrijft kan ons Matching team jou in het achterhoofd houden bij elke nieuwe vacature. 

Ook delen we elke nieuwe vacature op Instagram en Facebook - volg ons dus!


Als je voldoet aan alle voorwaarden en je bent op zoek naar een baan, dan kun je je inschrijven. Onze consultant Claudia gaat dan met jou in gesprek: waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? Wat zijn je ambities? Dan gaan we kijken of er een bedrijf in Zuid-Holland is met een vacature bij Kickstart your Career die goed bij jou past.

Kickstart your Career is gestart doordat de coronacrisis in veel sectoren een lager aantal vacatures veroorzaakt. Als je na je afstuderen in zo’n sector een baan probeert te vinden, kan dat erg lastig zijn. In de IT, zorg en techniek speelt dit probleem niet of een stuk minder. Vandaar!

We willen ervoor zorgen dat de net-afgestudeerden die we helpen ook de mensen zijn die Kickstart your Career goed kunnen gebruiken.

Meer informatie over de voorwaarden en de onderbouwing daarvan vind je in de subsidieregeling!

Sorry, in dat geval kunnen we je helaas niet helpen via Kickstart your Career.

Voor bedrijven

Werkgevers kunnen tot 30% loonkostensubsidie krijgen als ze een net-afgestudeerde via Kickstart your Career aannemen voor minimaal één jaar, in een bovenformatieve functie. Dat laatste betekent dat de baan vooral een leercomponent moet hebben en niet direct nodig is voor het realiseren van de productiedoelstellingen van een bedrijf.

Heel veel meer informatie lees je in de subsidieregeling.

Wat leuk om te horen! Neem vooral contact op met onze consultant Patricia, via e-mail of telefoon: 06- 18874796. Hier vind je de voorwaarden voor werkgevers.

Lees meer op de website van de provincie.

Kickstart your Career is voor werkgevers die een bovenformatieve baan willen creëren; vacatures die al openstaan (of stonden) voldoen hier vaak niet aan.

Het uitgangspunt hiervan is dat organisaties meer ruimte maken voor talent waar ze eigenlijk niet direct behoefte aan hebben, maar die ze graag een kans willen bieden. Voor de ondersteuning bij deze investering kunnen werkgevers een subsidie van tot 30% van de salariskosten van één jaar ontvangen. Meer informatie daarover lees je in de subsidieregeling.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt.